Translate

29 Kasım 2012 Perşembe

JBL den yeni Soundbar Geldi

JBL den yeni ses sistemleri beklenirken şimdide soundbar teknolojisi ile türkiyeye geliyor.

Bluetooth ÖZELLİĞİ Ile KABLOSUZ SES Akisi sağlayan, televizyonlarınızdan aldığınız Sesi DAHA Güçlü olarak Yeniden üreten SB 200, JBL'in onun Seyi BIR Arada bulabileceğiniz antivirus Entegre soundbar ses sistemidir.
Tak çalışıtır mantığı Ile KOLAY KURULUM ve KULLANIM ÖZELLİĞİ düşünülerek üretilmiştir. 60 watt gücündeki soundbar 2 adet 9 cm'lik alçak frekans HOPARLÖR, 2 adet 25 mm'lik tweeter Ile tek BIR parçada elektronik, amplifikatör ve bas portunu BIR Arada bulunduran Güçlü BIR sinema ses sistemidir. 32 inch'den 40 inch'e Kadar Olan Düz paneli televizyonlarla Boyut olarak Uygun'un olmasının dışında Diger televizyonlarla da UYUMLUDUR. Etkileyici bas performansına Sahip BİRİNCİ Sınıf ses Almak ISTEYEN sinema tutkunları for en ideal bir ses sistemli.Çantalı çözümüdür.

Sinema SB 200 iPhone, iPad, Akıllı ile telefonları, tablet bilgisayarlar, MP3 çalarlar, Dizüstü ve Masaustu bilgisayarlardan Bluetooth Teknoloji Ile KABLOSUZ SES Akisi Sağlar. Dolby Digital çözümleme, analog ve dijital ses girişleri, bas Güçlendirme işlevinin Yanı Sira Bluetooth BAĞLANTI ÖZELLİĞİ Ile Hemmen Hemmen onu CİHAZ Ile KABLOSUZ SES Akisi Sağlar. Tescilli Harman Ekran Surround Teknolojisi sayesinde gercek bir surround ses deneyimi Sunar. Ses sisteminizi Ba raf Daha yaygın masa uzerinde kullanabilir, isterseniz de Duvara monte edebilir, CIFT denkleştirme ÖZELLİĞİ Ile optimize Edilen Sinema SB 200 bulduğu Yerden dolayı onu Hangi BIR SES kaybına sebep Olmaz. Öğrenilebilir devşirim ÖZELLİĞİ Ile Televizyon kumandanızdan ses kontrolü 'yapmanıza olanak
Sağlar.

Sinema SB 200 odayı dolduran Güçlü Sesi Ile evde sinema keyfini sevenler for kaçırılmayacak BIR üründür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz