Translate

27 Kasım 2012 Salı

En cok istenen 6 telefon

Son 6 ay icerisinde piyasada en cok ragbet gören telefonlar turkcell,avea ve vodafone da dagitilan nokia samsung ve apple modelleri oldu.Ayrica İphone 5 e turkcell kullanicilarindan büyük ilgi duyuluyor.

Çocukların (ve yetişkinlerin) kendilerine hediye olarak verilmesini en sevdikleri şeylerden Biri de Teknolojik Cihazlar. Yılbaşının yaklaşması imkb met TÜR cihazların bolca saten alınacağını gösteriyor. Nielsen imkb ABD'de cocuklar ve yetişkinlere önümüzdeki 6 ay Içinde en cok Hangi CİHAZI Satin Almak istediklerini Sõrmus.
 
6-12 yaşları arasındaki çocukların Yüzde 48'i Büyük iPad'i isterlerken, Yüzde 39'u BIR Nintendo Wii U konsolu istemiş. Çocukların en Eklendi çok istediği Ürünlerde ÜÇÜNCÜ sırada iPod touch ve Dördüncü sırada iPad minivan yer alıyor.
 
13 Yaş ve Daha büyüklerden oluşan İkinci Öğretim Anket grubunda da iPad Yüzde 21 Ile en Eklendi çok istenen CİHAZ. İKİNCİ sırada Yüzde 19 Ile bilgisayarlar yer alırken, ÜÇÜNCÜ sırada Yüzde 18 Ile "iPad'den Baska tabletler" var. Yüzde 17 Ile Dördüncü sırada KENDİNE yer edinen Wii U'yu Yüzde 14 Ile BESINCI sıradaki iPhone Takip Ediyor. Microsoft'un Yüzey tableti imkb Yüzde 3 Ile dinliyor sonuna oldukca yakin görünüyor.
 
iPad'in en Eklendi çok istenen elektronik oyuncak olmasi şaşırtıcı BİR makarnalık degil. Wii U'nun Üst sıralarda yer Almasi Nintendo'nun konsolu for Iyi BIR hikayeleri. Surface'in konumu imkb, Windows 8'li tabletin satışlarının Eklendi çok da Iyi olmadığını gösteriyor Olsa Gerek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz