Translate

26 Kasım 2012 Pazartesi

BlackBerry 10 için geriye sayım başladı

Dünyanın birçok ülResearch In Motion (RIM) bugün BlackBerry® 10 global lansman etkinliğinin 30 Ocak 2013 tarihinde gerçekleşeceğini duyurdu.kesinde eş zamanlı olarak gerçekleşecek lansman etkinliklerinde duyurdu

Dünyanın birçok ülResearch In Motion (RIM) bugün BlackBerry® 10 global lansman etkinliğinin 30 Ocak 2013 tarihinde gerçekleşeceğini duyurdu.kesinde eş zamanlı olarak gerçekleşecek lansman etkinliklerinde duyurduRIM kısa süre önce, BlackBerry 10 platformunun FIPS 140-2 güvenlik sertifikası aldığını duyurdu. Sertifika, kamu kuruluşlarının BlackBerry® 10 akıllı telefonları ve BlackBerry® Kurumsal Servis 10'u piyasaya çıkışıyla birlikte güvenle kullanmalarını sağlayacak. Böylece, BlackBerry ürünleri ilk defa piyasaya çıkmadan önce FIPS sertikası almış oldu. Buna ek olarak, RIM yakın bir zaman önce BlackBerry 10'un, 50'den fazla operatör tarafından test edildiğini ve önümüzdeki haftalarda operatör testlerinin artarak devam edeceğini açıklamıştı.

BlackBerry 10 cihazlarının sunduğu özelliklerden bazıları şunlar;

BlackBerry Flow ve BlackBerry Hub

BlackBerry® Hub ve açık uygulamalar arasında kusursuz geçiş imkanı sağlayan yepyeni bir kullanıcı deneyimi olan BlackBerry Flow sayesinde, tüm mesaj, bildirim, gelişme ve etkinlikler tek bir noktada; BlackBerry Hub'da toplanıyor ve kullanıcı, o an ne yaptığından bağımsız olarak, tek bir hareketle Hub'a ulaşabiliyor.

BLACKBERRY KLAVYESİ
Yeni BlackBerry klavyesi kullanıcının yazım şeklini öğreniyor ve benimsiyor, böylece daha hızlı ve rahat yazma imkanı sağlıyor. Kullanıcı da, sadece BlackBerry'e özel muazzam bir yazım deneyimini yaşayabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz