Translate

29 Kasım 2012 Perşembe

FAT32 mi Yoksa NTFS Mi hizli?

Herkesin kullandiği bicimlendirme şekilleri rakip oldu.Fat32 mi kullanmak daha sağlikli yoksa NTFS bicimlendirme şeklimi cevabı burada..

USB Flas disklerinizde Hangi fat sistemini kullanmalısınız, FAT32 mi NTFS mi?
 
Flas diskiniz for tr Uygun fat sistemi ', onu cihazda çalısan FAT32'dir neredeyse. NTFS fat Sistemi, HARİCİ senetle diskleriniz for Iyi BIR seçenek Olsa da, USB çubuğunuz for Eklendi çok Uygun'un olmayabilir. Bunun Birkac hacimdeki var. Modern işletim Sistemleri FAT32'yi okuyup yazabilseler de, aynısı NTFS for Gecegbli degil. Örneğin Mac'lerde NTFS'ye yazmak for ek BIR Yazılım yüklemeniz gerekecektir.
 
Diger BIR sorun imkb NTFS'nin dosyalarda yaptığınız tum değişiklikleri BIR günlüğe kaydetmesi ve dolayısıyla Eklendi çok fazla Yazma işlemi yapması. USB Flas diskler, okunmaktan Ziyade yazmakla yıpranırlar. Ayşe nedenle NTFS, flas diskinizin ömrünün DAHA HIZLI tükenmesine Yol Açar.
 
HARİCİ senetle disklerde imkb NTFS'yi kullanmanızı öneriyoruz. FAT32, 32GB'dan Büyük bölümleri desteklemediğinden, örneğin 500GB'lık BIR senetle diski bölümlemeden kullanabilmek for NTFS kullanmanız gerekiyor. HARİCİ senetle disklerin USB Flas disklerdeki ölçüde BIR yıpranma Sorunu da yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz