Translate

28 Kasım 2012 Çarşamba

Ajan 47 geri döndü!

Dünyanın en ölümcül suikastçısı Ajan 47, en yeni macerasıyla geri dönüyor.

Dünyanın en ölümcül suikastçısı Ajan 47, en yeni macerasıyla geri dönüyor.

Birçok farklı gizlenme tekniğini, suikastçı içgüdülerini ve müthiş güce sahip ateşli silahları kullanacağınız bu müthiş macera sizleri bekliyor. Oyun severler bu muhteşem oyuna, aylık 7 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’dan ulaşabiliyorlar.
Hitman: Absolution, orijinal suikastçının şimdiye kadarki en kişisel kontratını almasını işliyor. Ajansı tarafından ihanete uğramış ve polis tarafından aranan bir haldeyken, Ajan 47 kendisini kirli ve ahlaksız bir dünyanın içinde kurtuluşu ararken bulur.

Dünyayı Ajan 47’nin gözlerinden görün. Düşmanınızın muhtemel devriye rotasını sezin. Kaçış yolları, silahlar ve kullanılabilecek kısayollar için çevreyi gözlemleyin. Düşmanlarınızın arasına karışmak veya başka birinin kimliğini alarak düşmanlarınızın tam ortasındayken bile gerçek kimliğinizi gizlemek için içgüdülerinizi kullanın veya daha agresif olun ve oyuncuya, ölüm ile yaşam arasında çizgi üzerinde birçok düşmanı aynı anda indirme imkanı sunan yepyeni “Point Shooting” özelliğini kullanın.

- Glacier 2 Teknolojisi: Sinematik bir hikaye, fark yaratan sanatsal kurgu ve orijinal oyun ve ses dizaynı sayesinde sıfırdan yaratıldı.
- Seçim Özgürlüğü: Göreviniz sırasında ister kurbanınızı gizlice avlayın, ister ona doğrudan saldırın. Yüksek derecede evrimleşmiş oynanış mekanikleri ve devrim yaratan yapay zeka sistemi sayesinde Ajan 47 olarak seçim size ait.
- Yaşayan ve Nefes Alan Oyun Dünyası: Hitman: Absolution dünyasındaki her an eşsiz. Benzersiz karakterler, zengin diyaloglar ve Hollywood kalitesinde performanslar, eşi benzeri olmayan bir oynanış deneyimi sunmak için birleşiyor.
- Gizli Kimlikler: Ajan 47 olarak, karşılaştığınız herkesin kimliğine bürünmek sizin elinizde. Kurbanınızı etkisiz hale getirin, onun kıyafetlerini çalın ve düşmanlarınızın arasına karışıp onları aldatmak için içgüdülerinizi kullanın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz