Translate

26 Kasım 2012 Pazartesi

İphone Hirsizlarina Kotu Haber

Apple yine geliştirdiği bir teknoloji ile iphone 5 iphone 4s hirsizlarina meydan okudu.İphone 5 calinti bulmak ve iphone 5 caldirmak artik hiçte kolay değil.

Arabalarımızda Yıllardır bulunan alarmları ya da Bazi evlerde bulunan ve wrong eller tarafmdan dokunulduğu Anda Sesini tum mahalleye duyuran alarmları düşünün ... Eger met Açıklama boyutu yetiyorsa, Apple'ın BIR sonraki adımında hayatımıza girecek antivirus hırsızlık önleyici Uygulama for hazırsınız demektir.

Geçtiğimiz günlerde, hırsızlığa karsı ses Ile uyandırma sisteminin patentini Almak üzere girişimlerini başlatan Apple, "Taşınabilir elektronik Cihazlar for Hareket ALGILAMA based hırsızlık sistemi '" Adi Altında bulunan BIR uygulamanın haklarının Peşinde. Uygulama gerçeğe dönüştüğü Anda, örneğin BIR sonraki iPhone ve iPad'ler, algıladığı farkli hareketlenmeler sonucunda hırsızlığı İşaret eden Tez_program çıkartarak yerini belli edecek.

Bir'in çalıntı Durumu Fark Ettiği Zaman telefonun kendiliğinden alarm vereceğini iddia eden yetkililer, çalıntı Durumunu Hareket ALGILAMA Yöntemi Ile çözmeyi hedefliyor. Normal kullanıcının Telefonu kullanma alışkanlıkları ve KULLANIM şeklini ezberleyecek Olan Uygulama, CİHAZ FARKLI BİR KİŞİ tarafmdan kullanıldığı Anda, yabanciyi dokunuşları sayesinde algılayacak ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz