Translate

27 Kasım 2012 Salı

Kingston Yeni 240 Gb Ssd

Flash bellek ram gibi sorularin ilk akla gelen ismi her zaman kingston marka ramler ve flash belleklerdir.Hızı ve kalitesiyle her zaman bir adim önde olan kingston 240 gb ssd cikartti.


Kingston Technology Company'nin flaş BELLEK Teknolojisi alanında Uzman Şirketi Kingston Digital, Inc, cost avantajlı Yeni Nesil SSDNow V serisi senetle diskin sürücülerini pazara sunmaya Başladı. Kingston SSDNow V300, Min.UB Masaustu ve taşınabilir PC'lerini hesaplı çözümlerle güncellemek ISTEYEN tüketicilere Uygun'un BIR seçenek sunuyor.
 
Yeni SSDNow V300, dakikada 7200 devir yapan herhangi BIR senetle diski sürücüden 10 kat DAHA HIZLI Çalışıyor. Kingston for geliştirilmiş BIR LSI SandForce Flaş Veri DEPOLAMA İşlemcisi (Flash Depolama İşlemci - FSP) çözümüyle güçlendirilen ve Endüstri Lideri 19 nm NAND Flash bellekle optimize Edilen SSDNow V300, Saniyede 450 MB'ye Kadar çıkabilen BIR hızda ve ardı ardına VERİ Yazma ve Okuma performansıyla kullanıcıyı şaşırtıyor.
 
En Iyi Kalitede Teknoloji bileşenlerini kullanan SSDNow V300, orijinalini kez SSD kullanmayı düşünenler ya da sistemlerini güncellemek isteyenlere Buck, performansı ve hesaplı BIR çözümü Birlikte sunuyor.
 
Masaustu ve Güvenlik Sistemleri PC ortamlarında tek Başına çalışmak for tasarlanan SSDNow V300, klonlama yazılımı ve Diger Aksesuarlary içeren BIR Güncelleme kitiyle madeni parayı almayı deniyor. SSDNow V300 three YILLIK Garanti suresi, ucretsiz Teknik Destek ve Kingston GÜVENCESİYLE pazara sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz