Translate

25 Kasım 2012 Pazar

2012 in En kotu Bilgisayar Oyunlari

2012 yilinin en kötü oyunlari aciklaniyor.2013 e girerken 1 sene boyunca oylanan oyunlardan ilk 10 siraya giren oyunlar aciklaniyor.Oyun hileleri de bu grubun içinde.


Geçtiğimiz Ekim ayında piyasaya çıkan 007 Legends oyunu Bond oyunlarının yüz karası olarak ekranlarımıza konuk oldu. Eurocom’un tornasından çıkan ve Activision’ın büyük umut bağladığı oyun bu yılın patlak oyunları arasında yerini aldı. Altı farklı Bond filminden esinlenerek hazırlanan hikaye örgüsü de 007 Legends’ı kurtarmaya yetmedi.

 NeverDeadNeverDead, ölü doğan bir oyun olarak tarihteki yerini aldı. Ne kadar pataklanırsa pataklansın, bir türlü ölmeyen, kolu ve bacağı kopsa da kafasıyla yuvarlana yuvarlana dolaşarak varlığını sürdüren bir kahraman olarak oynamak esasında iyi bir fikir gibi görünüyordu. Konami de NeverDead’i başından beri iyi pazarladı ama tüm oyun boyunca sadece aynı mekanik hareketleri yapmak ve sıkıcı dövüş sahnelerini saatlerce robot gibi oynamak, NeverDead’i  “2012’nin en kötü  10 oyunu” arasına sokmayı başardı.
,
 Crash Time 5: UndercoverSynetic tarafından 2008 yılında yapılan ilk Crash Time oyunu kötü bir yapım olarak tarihteki yerini aldı. 2012’de çıkan Crash Time 5: Undercover da maalesef kötü bir oyun olarak bu yılın en kötü top 10 listesine girmeyi hak etti. Yapımcılar ısrarla kötü oyun yapmaya devam ediyorlar. Hani biri falan arada iyi çıksa hadi neyse... Crash Time serisi külliyen piyasada bulabileceğiniz en sıkıcı yarış oyunu serisi. Mazoşist filen değilseniz bu oyunlardan uzak durun.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz