Translate

22 Kasım 2012 Perşembe

Asus'tan iki yeni ekran kartı! geldi

ASUS iki GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II ekran kartlarını piyasaya sürdü.

Çift fanlı özel soğutma teknolojisi ve performansa ince ayar yapılmasını mümkün kılan kartlar, TOP ve OC sürümleriyle sınıflarında benzersiz bir seçenek sunuyor.

Çift fanlı ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II ekran kartları, ev eğlencesi, grafik verimlilik ve detaylı oyun için DirectX® 11 ve 28nm seviyesine ulaşmaya meraklı olan kullanıcılara çok cazip seçenekler sunuyor. Muhteşem ASUS özellikleri, yüzde 20 daha serin ve 3 kat daha sessiz çalışma, daha uzun ömür ve daha üstün sağlamlık için DIGI+ VRM ve Süper Alaşım Gücü ile kullanıcı-dostu GPU Tweak hız aşırtma için Direct CU II termal tasarımı da içeriyor. Kartlar, NVIDIA® 3D Surround™ teknolojisiyle aynı anda dört ekranı birden de destekleyebiliyor. ASUS, TOP ve OC versiyonları dahil olmak üzere iki GeForce® GTX 650 Ti Direct CU II varyantı sunuyor.

Performans odaklı 105MHz-hız aşırtmalı TOP sürüm
NVIDIA® GK106 çekirdeğini temel alan ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II kartlar, kullanıcılara mükemmel bir fiyat/performans oranı sunuyor. TOP versiyonu, titizlikle test edilmiş ve 1033MHz boost hızına kadar (Referans tasarımın 105 MHz üstünde) fabrika hız-aşırtması yapılmış, özel-seçilmiş GPU’lar kullanıyor. OC versiyonu 954MHz boost (Referans tasarımın 26 MHz üstünde) frekansında çalışıyor. Her iki kart da 5400MHz’e ayarlanmış 1GB GDDR5 video hafızayla birlikte geliyor.  

DirectCU II yüzde 20 daha serin ve üç kat daha sessiz çalışıyor
Bütün ASUS performans ekran kartlarına özgü şekilde, Direct CU II soğutucu, doğrudan GPU’ya, termal açıdan etkin daha geniş bir ısı yayılım alanına ve çift ses-yalıtımlı fanlara bağlı bakır ısı nakil borularından oluşuyor. Bu bağlamda ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II kartlar ikiz fan tasarımıyla kendi kategorisinde benzersiz bir çözüm sunmaktadır. Dayanıklılığı ve hız aşırtma toleransını artırmak için DirectCU II yüzde 20 daha serin, üç kat da daha sessiz bir çalışma sergiliyor – oyunun zevkine varmak ve ev multimedya ortamları için mükemmel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz