Translate

4 Kasım 2012 Pazar

Avea Akilli Telefonlara Htc 8x Ekledi!

Avea dan İphone 5 beklenirken avea akilli telefon dünyasina htc 8x i ekledi.Cok yakinda avea bayilerinde kullanicilari ile buluşuyor.Avea akilli telefon kampanyalarina bir yenilik daha katti.


One Çıkan Özellikleri Ile HTC'nin en iddialı Akıllı ile Telefonu olarak gösterilen HTC 8X, Ayni zamanda Türkiye'de de Duyurusu yapilan Windows Phone 8'li orijinalini Akıllı ile telefon.

HTC 8X; 341ppi DAHA fazla Dayanıklı Gorilla ® Glass Süper LCD 2 ekranı, 1280 x 720 piksellik HD çözünürlüğü ve Üstün netlik for yansımayı önleyici optik Laminasyon ÖZELLİĞİ Ile dikkatleri çekiyor.

16 GB DEPOLAMA Systems Kontrol Sistemleri ve 1 GB RAM'ın Yanı Sira 8X'te; 1.5 GHz Hızında çalısan Qualcomm'un Yeni Nesil CIFT çekirdekli Snapdragon S4 işlemcisi kullanılıyor.

Sabit 1800 mAh'lik Li-ion Polimer pil Ile Birlikte Toplam 130 gram ağırlığa Sahip CİHAZ; Entegre Ses ÖZELLİĞİ Ile kullanıcısına Stüdyo kalitesinde ses deneyimi yaşatıyor Beats.

Üyesiydi mavisi, grafit Siyahi renk seçenekleriyle, Kasım ayında 50'den fazla Ülkede Eş zamanlı olarak tüketicinin beğenisine sunulacak Olan HTC 8X Avea bayilerinde KDV dahil 1.599 TL'den (TAVSİYE Edilen sales FİYATI) satışa sunulacak. Avealılara Özel CAZİP kampanya seçeneklerinin Duyurusu imkb Eklendi çok yakında yapılacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz