Translate

1 Kasım 2012 Perşembe

Fifa 2013 Demosu Piyasada

Fifa 2013 demosu piyasaya bomba gibi düştü.Fifa 2013 yenilikleriyle oynayanlari büyüledi.Ayrica Fifa 2013 hileleri ve fifa 2013 oyun hileleri de düştü.İphone fifa 2013 oyunuda en yakin zamanda appstore de ücretsiz olarak download edilecek.


Tüm futbolsever ve oyunseverler olarak Yilin sonbahar aylarını adeta iple çekeriz. Çunku tr Eklendi çok İlgi Gören futbol oyunları met dönemde cikar. Mesela FIFA, PES ya da FM Gibi. Ayşe oyunları oynamak for sabırsızlanıyorsanız DAHA fazla beklemenize Gerek yok. Çunku 2013'ün demosundan later FIFA 2013'ün demosu da BuGün itibariyle yayınlandı PES.
Demonun Içinde AC Milan, Borussia Dortmund, Arsenal, Mancester Şehir ve Juventus yer alıyor. Maç'ta süreleri de onu demoda oldugu Gibi 5 dakika kisik olarak Ayarlı. Ancak tabii ki Birkac Gune demoya DAHA fazla takımlı ve maç sürelerini ayarlayacak Yamalar gelecektir. Resmi Güncellemeler Olmasa da OYUNUN orijinali çıkana Kadar sizi Hide edecektir.
FIFA 2013'ün resmi olarak ÇIKIŞ Tarihi imkb 28 Eylül. Oğlu senelerde yaptığı atak Ile çoğu otoriteye GÖRE PES serisini geride bırakan FIFA serisi bakalım met sene bizlere bekleneni verebilecek mi?
Demoyu Hemmen PC'nize indirmek ve kurmak İstiyorsanız yapmanız gereken imkb Menşe Adlı Programı bilgisayarınıza indirmek ve üye girişinizi gerçekleştirmek. Eger üye değilseniz kısa surede üye olabilirsiniz. Ayşe işlemleri tamamladıktan later imkb FIFA 13'ün demo sayfasına giderek 2,2 GB boyutundaki FIFA 2013'ün demosunu Hemmen Indirebilir, oyunu Test Etme Sansina Sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz