Translate

25 Kasım 2012 Pazar

Firefox ve Opera Güncellendi



Firefox ve Opera hatalari düzeltildi.Ayrica Firefox güncellenerek kullanicilara baştan sunuldu.Chrome yi geçmek için yenilenen tarayicilar düzeltildi.




Bu Hafta etek Sevilen tarayıcı Firefox, de sadık BIR KULLANICI kitlesine Sahip Opera, Sürüm numalarlarını yenilediler etek.

Firefox, 17. sürümü Ile beraber iFrame'lerde sunduğu sanal işlevi sayesinde istenmeyen Indirme saldırılarına engel olabiliyor. Bunun next to ateş 17, gun icerisinde 6 Kritik açığın bulundugu birçok açığı onarıyor. Onarılan Kritik hatalar arasında Sisteme BIR zararlının girebilmesine Izin tase BELLEK bozulması ve tampon BELLEK taşması acilmama sorunu bulunuyor. Gözümüze çarpmıyor Olsa da Firefox 17'de onarılan error counter, 1.000 'leri geçiyor.


Opera imkb oğlu sürümünde "yığın based" Kritik BIR tampon BELLEK Tasma açığını onarıyor. Bunun next to 12.11 sürümü, Gmail'de yüklenmeye engel Olan BIR hatayi da düzeltiyor, kararlılığı DAHA YÜKSEK BİR Hale getiriyor. Google'ın SPDY protokolüyle ilgili BIR hata 'da Opera'nın oğlu sürümünde çözüme kavuşturulmuş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz