Translate

4 Kasım 2012 Pazar

Galaxy S4 ü Böyle Görmediniz!

Samsungun yeni ürünleri arasina girecek olan Galaxy s4 fiyatlari ve Samsung galaxy s4 donanimsal özellikleri Aciklandi.Ayrica Turkcell,Vodafone,Avea gibi oparatörlerinde galaxy s3 ve galaxy s4 dağitacaği belli oldu.


Galaxy s4 cipi
Samsung'un Galaxy S3'ten sonraki amiral gemisi olacağı düşünülen Galaxy S4 hakkinda henüz Eklendi çok fazla sey bilmiyoruz. Tek bildiğimiz, Galaxy S4'ün oğlu Derece YÜKSEK özelliklerle donatılacak olmasi. Simdi imkb BIR bildiğimiz DAHA var: İddialara GÖRE Galaxy S4, 2GHz saat İşlem Hızında çalısan four çekirdekli Exynos 5450 işlemciye Sahip Olacak.
 
Koreli web sitesi ddaily.co.kr 'nin iddiasına GÖRE Galaxy S4, Samsung'un He Üretimi Exynos 5450 işlemciyle Gelecek. ARM Cortex-A15 teknolojisine Sahip met işlemcinin 28nm teknolojisiyle üretildiği, çekirdeklerinin 2GHz'de çalıştığı söyleniyor.
 
DAHA Back Back söylentilerin aksine web sitesi, Galaxy S4'ün 2013'ün şubat ayında degil Mayıs ayında tanıtılacağını iddia Ediyor. Korea Times DAHA once Galaxy S4'ün Subat ayının sonundaki Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılacağını söylemiş, met iddia Samsung tarafmdan yalanlanmıştı. Mayıs 2012'de piyasaya sürülen Galaxy S3'ün ardından S4'ün de denk BIR zamanda tanıtılması, Bizce de DAHA muhtemel görünüyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz