Translate

21 Kasım 2012 Çarşamba

Google Oyun Dünyasina Girdi!

Bir dev halinde olan google oyun dünyasinda da bir numara olmaya calisiyor.Nexus 4 den sonra google dev haline geldi.


Google'ın bünyesindeki Niantic Labs'in geliştirdiği met oyun gercek Ile çevrimiçi Hayatı BIR Araya Getirdiği for devrim niteliği taşıyor.

Warcraft'ın gercek dünyada oynanan hali denebilir arasında Oyunseverlerin DAHA net anlayacağı sekilde açıklamak gerekirse oyun Dünya. OYUNUN ana karakteri imkb Siz oluyorsunuz.

Örneğin oyun Içinde etkisiz Hale getirmeniz gereken portallar var. Ingress boyutu Taksim Meydanı'nda BIR portalı oldugunu söylerse Physical olarak meydana gidip Facebook'ta check-in Yapar Gibi o noktayı 'hack' ediyorsunuz. Yürümeye üşenirseniz oyun, herhangi BIR araçla fat noktasına ulaşmanızı engellemiyor.

Tabii met oyunu tek başınıza oynamıyorsunuz.Öncelikle Onu Oyuncu gücü Hakkında kabullenmiş Aydınlanmışlar (Aydınlanmış) Daha yaygın güçle Savaşan Direniş (Direniş) takımlarından Birini seçiyor. Karşıt takimlar birbirine karsı Spor Şube Müdürlüğü Sürekli BİR üstünlük Mücadelesi veriyor. Hatta oyun, DİĞER insanların beyinlerini ele geçirmek Gibi Bilim kurgu Görevleri veriyor.
OYUNUN yapımcısı John Hanke OYUNUN oyuncularla beraber gelişeceğini belirtip "Tabii insanları HIC Bitmeyen Sanal BIR hikayeye sokmak istemiyoruz. Oyun belli BIR Süre later sona erecek" diye konuştu.

Su anda Test yayınında Olan Ingress'in yakin zamanda herkese açılması bekleniyor. Oyun Android işletim sistemine Sahip telefonlardan bedava indirilebilecek.

Ingress'i Android cihazınız for simdi indirmeniz mumkun. iOS sürümü for imkb BIR Süre beklemeniz gerekecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz