Translate

20 Kasım 2012 Salı

GTA 5, PC ve Nintendo WiiU'ya gelir mi?

Rockstar'ın devasa aksiyon dünyası, sadece PS3 ve X360 ile sınırlandırılmamalı.

Rockstar Games tarafından geliştirilen GTA 5, geçtiğimiz günlerde ikinci videosuyla oyuncuların karşısına çıktı ve oyunun geliştirildiği platformlar belli oldu. Uzun süredir oyunun PC, PS3 ve X360 platformları için geliştirildiği tahmin ediliyordu, ancak Rockstar'dan gelen doğrulama, sadece PS3 ve X360'ı kapsıyordu.
Eki GTA oyunlarına da baktığımızda, önce konsolları tercih ettiğini, daha sonra da PC için çıktığını biliyoruz. Muhtemelen GTA 5'te de aynısı olacaktır, ancak yine de bu soru, Rockstar'ın Başkan Yardımcısı Dan Houser'a sorulmuş. Houser ise, PC ve WiiU'yu da işin içine dahil ederek, bu platformları da göz önünde bulundurduklarını, ama öncelikle en iyi pazarı bulmak için çalıştıklarını dile getiriyor. Bu sebeple de PS3 ve X360 alınmış ön plana. Sonraki dönemde hem PC, hem de WiiU'da görebiliriz yani GTA 5'i.
Bu arada Nintendo Amerika'dan Reggie Fils-Aime, GTA 5'i WiiU'da görmek istediklerini, cihazlarının bu oyunu kaldırabilecek düzeyde olduğunu ve Rockstar'la işbirliğine hazır olduklarını dile getiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz