Translate

9 Kasım 2012 Cuma

Hem İos Hem android!

Yapilan aciklamalara göre hem ios 6.0.1 güncellemesi ile android güncellemeleri birlikte geliyor.Ayrica apple dan yeni güncellemeler bekleniyor.


Bilgisayar kullanıcıların onu anlamda vazgeçemediği Bazi Programlar vardir. Bunların en tepesinde yer alansa şüphesiz, Windows for geliştirilen Ofis paketidir.

Bugüne dek, Windows dışında Eklendi sadece MacOS for geliştirilen paketlerin, simdi Android ve iOS Ile Nobil cihazlara girmek üzere. Uzunca BİR süredir dedikodusu gezen Office Mobile, onun ne Kadar Microsoft tarafmdan Yokmuş Gibi davranılsa da, Fikirlerini BIR internet sitesi tarafmdan sızdırıldı.Verge'ün Microsoft'a yakin kaynaklardan Aldığı Habere GÖRE, 2013 yılının orijinalini aylarında Android ve iOS işletim Sistemleri for two farkli Ofis modeli üretecek firma.

Onun two işletim sistemini kullanan kullanıcıların en azından başlangıçta, hicbir Ücret ödemeden Microsoft Office dosyalarını mobil cihazlarından görüntülemelerine olanak tanıyacak Olan sistem, tıpkı günümüzde bulunan SkyDrive ve OneNote Uygulamaları Gibi Microsoft hesabına Ihtiyac duyacak. Orijinalini olarak Word, PowerPoint ve Exel Gibi DOSYALARI görmemize olanak tanıyacak Olan Uygulama, met Programlar uzerinde Oynama YAPMAK isteyecek olanlardan Office 365 Üyeliği talep edecek.

Ortaya Çıkan oğlu bilgilere göreyse, Microsoft Office'in Akıllı ile telefon uygulaması, hicbir sekilde Masaustu Kadar DETAYLI olmayacak. Uygulamanın ÇIKIŞ Tarihi imkb 2013 yılının şubat ya da en GEC Mart Ayi olarak konuşuluyor ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz