Translate

20 Kasım 2012 Salı

iPhone 6 dedikoduları başladı bile


5'i boşverin, 5S'i de önemsemeyin, 6'yı bekleyin" mi demek bu? türkiyede turkcell mi ,üstlenecek işte cevabı

iPhone 5 çıkalı uzun bir süre olmadı. Daha geçen günlerde iPhone 5S'e dair söylentilerden size söz etmiştik. Bunu da geçelim, iPhone 6'ya gelelim isterseniz. Çünkü iPhone 6 hakkında da bazı söylentiler var ve eğer doğruysa, iPhone 6'yı görmek için uzun bir süre beklememize gerek yok.
Söylentilere göre Apple, zaten iPhone 6'nın üzerinde çalışıyor ve önümüzdeki yıl, haziran ayında düzenlenecek olan Worldwide Developers Conference'da cihazı ilk kez göstermeyi planlıyor. Bu gerçekleşirse, Sonbahar döneminde de satışların yavaş yavaş başlaması gündemde.
Söylentilerin devamında, iPhone 6'nın çalınmaya karşı titreşim ve alarm gibi özelliklerin de bulunduğu yeni bir koruma sisteminin olacağı, patent başvuruları sonucu olarak söyleniyor. Ayrıca karbondioksit algılama bile mümkün olabilirmiş iPhone 6'da.
Bir diğer dikkate değer söylenti ise, radar benzeri yeni bir özellik sayesinde, örneğin bir odada kaç kişi varsa hepsinin kalp atışlarından hareketlerine kadar her şey iPhone 6'nın sensörleriyle tespit edilebilecek.
Son olarak, telefonu kullanırken farklı güç, kullanmazken de farklı güç modlarına otomatik olarak geçiş yaparak, önemli ölçüde güç tasarrufu hedeflendiği söyleniyor.
Bu bilgilerin söylenti boyutunda olduğunu tekrar belirtelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz