Translate

22 Kasım 2012 Perşembe

iPhone Paketleri Kampanyası geliyor

iPhone Paketleri Kampanyası  geliyor

"iPhone Kurumsal Cihaz Kampanyası" kapsamında iPhone 4 8GB, iPhone 4S 16GB, iPhone 4S 32GB, iPhone 4S 64GB paketlerinden mobil hizmet faturası tahsilat seçeneğinden ödenmemiş faturası olmayan, borçtan kapanmış herhangi bir hattı bulunmayan, 12 aydan uzun süreli ve her bir firma üzerine kayıtlı tüm kurumsal hatlarının son 6 ay fatura tutarı toplamı 250 TL ve üstü olan kurumsal faturalı hat sahibi Turkcell aboneleri yararlanabilecektir. Bu abonelere, 24 ay anlaşmalı kredi kartı aracılığıyla tahsilat, bir seçenek olarak sunulacaktır.
Ödenmemiş faturası olmayan, borçtan kapanmış herhangi bir hattı bulunmayan, 12 aydan kısa süreli Turkcell Kurumsal faturalı hat sahibi veya firma üzerine kayıtlı tüm kurumsal hatlarının son 6 ay fatura tutarı toplamı 250 TL altında olan müşteriler kampanya kapsamına sadece kredi kartı tahsilat seçeneği ile katılabilirler.
Kredi kartlı tekliflerde 24 aylık cihaz temlik bedeli abonenin anlaşmalı kredi kartından tahsil edilecek, paket dahilinde verilen Turkcell Servislerinin bedeli abonenin Mobil İletişim Faturasına aylık olarak yansıtılacaktır.
"iPhone Kurumsal Cihaz Kampanyası"ndan, başka aktif cihazlı kampanyası olmayan hatlar yararlanabilir.
Yukarıda bulunan tüm cihazlı tekliflerin kredi kartlı ödeme alternatifi bulunmaktadır.
Anlaşmalı Kredi Kartları: Akbank Kredi Kartları: WINGS, AXESS, EXI26, CARREFOUR AXESS, CITY AXESS, FISH

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz