Translate

1 Kasım 2012 Perşembe

İphone Samsung Karşilaştirma Sonuclari

İphone ile samsung karşilaştirma sonuclari başariyla tamamlandi.İphone ile samsungun dayaniklilik testini samsung geçemedi.İphone samsung karşilaştirmasinda iphone 1 adim önde.

Yapilan dayaniklilik testlerine karşi iphone ile samsung karşilaştirmalarinin sonucu bir hayli samsung için üzücü oldu.Samsung galaxy s3 ile iphone 5 in karşilaştirilmasi bu kadarda olmaz dedirtti.Akıllı ile telefon dünyasındaki competetion ve heyecan Dun Gece sınırlarını zorladı. Tum dünyanın gözleri San Francisco'daydı. iPhone 5'ten içten ice Büyük yenilikler bekledik But Büyük Gelişmeler Oldu diyemiyoruz. Akıllı ile telefon marketindeki en Büyük competetion Apple'ın iPhone serisi Ile Samsung'un Galaxy S serisi arasında oluyor.
Bunun üzerine samsung bir dava açarak apple i mahmeye verdi.
Samsung ve Apple Akıllı ile telefon marketinin Şüphe götürmez two Lideri konumunda. Apple Samsung'un BIR nevüs intikam meleği. Samsung'un met Yıl Ki başarısından later Apple'ın Samsung'a açtığı Dava bildiğiniz Gibi aylarca Surdu. Apple Fikirlerini antivirus iPhone'unu tanıttı. Dun Çıkan BIR Habere GÖRE Samsung Apple'a Dava Açmak for iPhone 5'i bekliyordu. Simdi Mikrofon Samsung'da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz