Translate

1 Kasım 2012 Perşembe

İşte Lumia 920'nin HD+ ekranının marifetleri saymakla bitmiyor

Nokia'nın Lumia 920'ye sıkıştırmayı başardığı pikseller, bakın nasıl bir görüntü ziyafeti sunuyor! görsellerle zenginleştirilmiş ,model kullanıcılarla buluştu

büyük ekranlı ceplerin en dikkat çeken özelliği, bu büyük ekranlarında çok keskin görüntüler sunabilmeleri. Bugünkü üst seviye cepler, 720p çözünürlüğüne çoktan ulaştılar (1080p cepler ise çok yakında gelecek gibi görünüyor). Nokia'nın Windows Phone 8'li yeni cebi Lumia 920'nin de 4.5 inç'lik dev ekranında çok net görüntüler sağladığı biliniyor. İnternette yeni ortaya çıkan bir video da bunu ispatlıyor.

Lumia 920'nin HD+ olarak adlandırılan ekranı, şu an piyasadaki ceplere kıyasla en yüksek çözünürlüğü sunan ekranlardan. Öyle ki, cebin 4.5 inç'lik ekranı, inç başına 332 piksel yoğunluğu ile iPhone 5'in 326 PPI'sini (Retina) geçiyor. Yüksek piksel yoğunluğu, örneğin web tarayıcısında bir web sayfasından tamamen uzaklaşsanız dahi yazıların okunabilir kalması anlamına geliyor. Tabi ki bunun için gözlerinizin bozuk olmaması ve telefona yeterince yakından bakıyor olmanız gerekli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz