Translate

1 Kasım 2012 Perşembe

Nexus 4 e tepki büyük!

Google herzamanki gibi bir ilke daha imza atti.Nexus 4 e sponsor olarak cikarttiği bu akilli telefon nexus 4 gerçekten herkesin büyük ilgisini topladi.Nexus 4 fiyatlari belli olmaya başliyor.Nexus 4 ne zaman türkiyede olacaği belli değil.

Google, antivirus Nexus oyuncaklarını henüz tanıttı, ancak BIR Baska Nexus'a Dair söylentiler internette Şimdiden dönmeye Başladı. Söylentilere GÖRE Adi "Nexus 3" Olacak cihazın kim tarafmdan üretileceği bilinmiyor.
 
Google'ın LG Ile beraber Ortaya çıkardığı Nexus 4, 4 inç'lik 1.5GHz Dört çekirdekli BİR cepti ve Android'in Yeni sürümü gündemi 4.2 Ile geliyordu. Simdi imkb BIR Google çalışanının Google+ nedir sosyal ağında yayınladığı fotoğrafların EXIF BİLGİLERİ, Bize birtakım Eklendi ilginç İpucları veriyor.
 
Google'dan John Muller'in yayınladığı fotoğraf En içerisindeki EXIF verileri, fotoğrafların BIR Nexus 3 Ile çekildiğini gösteriyor. "Nexus 3" ün adındaki "3" imkb onun 3 inç'lik BIR cep olabileceğini akla getiriyor.
 
Muller, Google+ 'da yaptığı yorumda "çıkmadan once Bazi şeyleri testi etmek zorundayız" Diyor ve ardından EXIF verilerinin değiştirildiğini söylüyor. Yani Muller, cihazın adının aslinda Nexus 3 olmadığını söylemeye Çalışıyor. Cihazın adının EXIF verilerinde "Nexus 3" Ile değiştirilmiş olmasi, DAHA da gizlemli BIR telefonun BIZI beklediği anlamına gelebilir. Tabi Muller, bizlere BIR şaka yapıyor da olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz