Translate

21 Kasım 2012 Çarşamba

Samsung Galaxy s3 mini tükendi mi?

Samsungun vazgecilmez telefonlarindan galaxy s3 mini ve galaxy s2 yada galaxy s3 fiyatlari düşüşe geçtikten sonra piyasada tükendi.Karsilastirildiğinda fiyat ortaya cikiyor.


Samsung'un Galaxy S III minivan modeli, Nokia'nın Lumia 920 Telefonu Gibi ABD'de Eklendi çok Büyük İlgi gördü. PCMag, orijinalini Gün yapilan siparişler sonrasında Amazon'un elinde Eklendi sadece 11 tane S III minivan kaldığını belirtti.

Bir'in Back Back kipsatırı kıyasla oldukca başarılı BIR telefon oldugu düşünülen Ufak boyutlu S III minivan, 10,1 cm uçbirimi genişliğine Sahip. Cihazın AMOLED ekranı 800x480 piksel. Android 4.1 (Jöleli Fasulye) işletim sistemiyle çalısan cihazın İşletim Sistemi de boyutuna GÖRE oldukca idealdir.

CIFT çekirdekli 1GHz çip kullanan S III minivan, 1 GB RAM'e Sahip. CİHAZ 8 GB ve 16 GB'lık modelleriyle sunuluyor. Dahası, microSD kart girişiyle BELLEK 32 GB'a yükseltilebiliyor. Arka panelinde 5 mega piksel kamerası bulunan S III minivan ilgili panelinde imkb VGA çözünürlüklü kameraya Sahip. 4G LTE ağlarını desteklemeyen S III minivan, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, Yüksek'in Hizli Paket Erişimi (HSPA), mobil Ödemeler for NFC (Yakin Alan İletişimi) ve Android yaygı İçerik paylaşım özelliğine bulunduruyor. Cihazın batarya gücü Hakkında imkb 1.500 mAH.

121.6 x 63 x 9.9 mm ölçülerindeki CİHAZ Eklendi sadece 11.5 gr ağırlığında. Abisi Galaxs S III'e tasarım olarak benzese de, uçbirimi çözünürlüğü ve süper hizli internet erişimi S III minivan de Gecegbli degil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz