Translate

25 Kasım 2012 Pazar

Windows 8 En full Halde

Microsoftun düşmanlari sanal korsanlar windows 8 i editleyerek kendilerine göre full bir şekilde yaptilar.

Korsanlar, Windows 8'deki Ürün etkinleştirme gun icerisinde bulduğu açıktan faydalanarak ONU korsan bir sekilde etkinleştirmenin yolunu buldular.
 
Gayrimeşru "KMS etkinleştirme" nin de kullanıldığı ışletiliyor, soyle Çalışıyor: ÖNCELİKLE herhangi BIR anahtarla, Windows 8'i yüklemek gerekiyor (met Anahtar, Bir başkasının kullandığı Anahtar da olabiliyor). Ayşe, Windows 8'i onu anahtarı Kabil eden BIR KMS (Anahtar Yönetim Sistemi) sunucusu Ile etkinleştirdiğinizde 180 Gün kullanabileceğiniz, "yasal" durumda Nonlinear BIR Windows'a Sahip oluyorsunuz. Ayşe Windows'u Tam anlamıyla meşrulaştırmak for Windows 8 Pro'ya Windows Media Center güncellemesini ekleyen ucretsiz güncellemeyi uygulamanız gerekiyor. Ayşe güncellemenin yüklenmesi esnasinda anahtarınızın Uygun Olup olmadığı ile kontrolün edilmiyor ve Back Back anahtarınız, tamamen etkinleştirilmiş antivirus BIR Anahtar Ile değiştiriliyor.
 
Windows Pro for sunulan ucretsiz Windows Media Center güncellemesi Eklendi sadece 31 Ocak 2013'e Kadar Gecegbli. Dolayısıyla met Yasadısı etkinleştirme Yöntemi, Microsoft herhangi BİR değişiklik yapmasa safra Eklendi sadece Birkac ay çalışacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz