Translate

25 Kasım 2012 Pazar

Windows 8 Marketinde Bedava Uygulamalar

Windows 8 akilli telefon piyasasini alt üst ederek gelirken şimdi de marketlerindeki ücretsiz uygulamalari 2 katina cikartti.store larindaki uygulamalar güncellenerek sunuldu.

Windows 8 mağazasında ucretsiz ve Görece DAHA cheap uygulamaların Yanı Sira, FİYATI BİR hayli YÜKSEK olanları da Min.UB. Ancak met Uygulamalar DAHA Ziyade Özel işlevi Olan Uygulamalar. Örneğin Tıbbi Hizmetler A.Ş. for geliştirilmiş EMR Yüzey, 499 dolarla Windows 8 mağazasının en Pahali uygulamasi.
 
En azından met "error" gerçekleşene Kadar öyleydi. Zira error düzeltilene Kadar, Güzel Resimler Bedava isimli Uygulama 999 dolarlık Gibi inanılmaz BİR FİYATA sahipti. Delos Sahibi üstünde, "ucretsiz" olmasi gereken Uygulama, Microsoft'un Bing sitesinden bilgisayara arkaplan msn eklentisi indirmeye yarıyor.
 
Uygulamanın tanım kısmında, geliştiricisi Hongsong Li tarafmdan yazılan "bu ucretsiz versiyondur ve reklam içerebilir." açıklaması da met bakımdan oldukca manidar görünüyor. Zira 999 dolarlık, kulaga hic de ucretsiz gelmiyor.
 
Bir'in yanlışlık oldugu aşikar Olan makarnalık, Microsoft tarafmdan düzeltildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz