Translate

7 Kasım 2012 Çarşamba

Android 4.2 Ve ios 6.1 den suprizler

Akilli telefon dünyasinin vazgecilmez marketleri olan android marketler ve appstorelerden büyük süprizler.Android 4.2 sürümü ve ios 6.1 sürümü piyasaya cikmak üzere.Nexus 4 de androidle geliyor.

Nexus 4 ve Nexus 10 Ile beraber tanışacağımız Android 4.2 'de DAHA once PEK SÖZ edilmeyen antivirus guvenlik sistemi', Google tarafındant ingiltere Edildi.
 
Android 4.2 'Deki birçok yenilikten Biri oldugu söylenen antivirus guvenlik sistemi', bizleri Fikirlerini zararlı uygulamalardan kurtaracak Gibi görünüyor. Android 4.2 'de Google Play'e Entegre BIR Özellik sayesinde ÜÇÜNCÜ parti APK dosyalarının imzası sunucuya gönderilecek. Ayşe sayede IŞIN difficult kısmını (Yani taramayı / denetimi) Sunucu, hızla gerçekleştirmiş Olacak ve Eklendi sadece şüpheli uygulamalarda BİR UYARI gösterilecek. Android mühendislik Baskan yardımcısı Hiroshi Lockheimer, Google'ın Google Play Mağazası dışındaki APK'leri de onu Zaman'a taradığını söylüyor: ". Uygulama ekosistemi hakkinda ARTIK oldukca Iyi BIR anlayisa sahibiz, met Ba Maçtan Store'daki BIR İçerik olsun, Ba dışarıdaki"
 
Android 4.2 'de antivirus guvenlik sisteminin next to antivirus CIFT UYARI YÜKLEYİN, çoklu KULLANICI Destegi, Foto Küre işlevi Gibi yenilikler de bulunuyor. Google'ın tum met antivirus işlevleri Bu Hafta ayrıntılı BIR biçimde tanıtması bekleniyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz