Translate

7 Kasım 2012 Çarşamba

Galaxy s3 Satış rekoruna gidiyor

Samsungun son serilerinden olan samsung galaxy s3 ile satiş rekorlarina gittiği öğrenildi.Ayrica galaxy s3 minilerin türkiyeye ne zaman geleceğide daha belli olmadi.

Dünyanın en Büyük Akıllı ile telefon üreticisi Samsung, Mayıs ayında tanıttığı Galaxy S3 for kullandığı stratejiyle Basariya ulasmis görünüyor. Samsung, iPhone'un en Büyük rakibi olarak gösterilen Telefonu iPhone 5'in lansmanından four yil once tanıtmış, iPhone 5 Dahil birçok antivirus Akıllı ile telefon modelinden once de piyasaya sunmuştu.

Apple, Eylül ayında Yeni Nesil iPhone'u tanıtmadan once, Samsung, iPhone 5'i fat alan reklam kampanyaları düzenleyerek tüketicinin de aklını çelmeye çalıştı. S3, elde Ettiği başarıyla S 2'nin de rekorunu kırmış Oldu. S2, 30 Milyon sales rakamına 14. Ayda ulaşmıştı. S3 böylece, en kisa zamanda en cok şeytanın Akıllı ile telefnlardan da Biri Oldu.

Güney Koreli elektronik devi Samsung, Küresel Ekonominin birçok Şirketi Olumsuz etkilediği dönemde, Genis Ürün yelpazesiyle sales rakamlarını Düzenli olarak artıran az sayıdaki şirketten Biri Oldu. Televizyon, Beyaz Eşya, uçbirimi ve çip Gibi birçok Ürün üreten Samsung, 2012'nin ÜÇÜNCÜ çeyreğinde gelirinin Yüzde 70'inin mobil Cihazlar, Kamera ve bilgisayarlardan elde Etti.

Samsung, geçtiğimiz Cuma GÜNÜ Galaxy Not 2 telefonunun da 37 Gunde 3 Milyon satıldığını duyurmuştu.

Samsung, sales rakamlarını açıklamasa da, analistler TEMMUZ-Eylül döneminde şirketin 56-58 Milyon Akıllı ile telefon Satışı gerçekleştirdiğini tahmin Ediyor. ABD'li Araştırma Şirketi IDC, kisa bir Süre once Samsung'un ÜÇÜNCÜ çeyrekteki Küresel Akıllı ile telefon nakliyatında Apple'ı ikiye katladığını açıklamıştı.

IDC, Samsung'un oğlu three mali çeyrekte dünyanın en Eklendi çok Akıllı ile telefon şeytanın Markası oldugunu da belirtmişti. Sirket, Temmuz-Eylül döneminde Samsung'un 56.3, Apple'ın imkb 26.9 Milyon Akıllı ile telefon sattığını hesaplamıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz