Translate

14 Kasım 2012 Çarşamba

Galaxy S3 Jelly Bean!!

Samsung akilli telefon dünyasinda artik yenilikler devam ediyor.Yeni galaxy s3 bean artik yep yeni özellikleri ile kullanicilari sevindirdi.


Samsung, GALAXY S III for Android 4.1 Jelly Bean güncellemesini Türkiye'de yayınladı.

Samsung Electronics, GALAXY S III'' e yönelik Android 4.1 (Jelly Bean) Yazılım güncellemesinin, Türkiye'deki kullanıcılar for Hazır oldugunu açıkladı.

Android Jelly Bean güncellemesi Ile Birlikte Samsung Electronics, Android cihazlardaki liderlik konumunu DAHA da güçlendirmiş oluyor. Yazılım güncellemesi; Samsung'un sales rekorları kıran modeli GALAXY S III cihazlarında Gecegbli Olacak. Galaxy S III for sunulan Android 4.1 Yazılım güncellemesi PC senkronizasyon yazılımı uzerinden indirilebilir Kies.

Odak noktasına Insani koyan ve Doğadan ilham alarak tasarlanan GALAXY S III, kişiselleştirilmiş ve sezgisel BIR KULLANICI deneyimi sunuyor. 4.8 inc HD Super AMOLED ekranı Genis Ile Göz ALICI BİR Görüntüleme deneyimi sağlayan GALAXY S III Ayni zamanda, onun anı kolayca ve Programları ANINDA yakalamayı mumkun kılıyor Güçlü Kamera özellikleriyle de istenilen. GALAXY S III'ü farkli kilan BIR DİĞER ÖZELLİĞİ imkb; Akıllı ile yazılımı sayesinde kullanıcısının yüzüne, hareketlerine ve sesine yanıt vermesi. Bunun Yanı Sira GALAXY S III; Akıllı ile Bekleme, S yaygı ve AllShare Dökme Gibi KULLANICI deneyimini benzersiz yapan ve Performansı DAHA da güçlendiren geliştirilmiş Özellikler sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz