Translate

14 Kasım 2012 Çarşamba

Windows 8x Vodafoneda!

Akilli telefon dünyasinin liderlerinden vodafone windows 8x akilli telefonunu artik tarifelere ek olarak verecek.Ayrica Yeni iphone 5 avea ve türkcell de de tarifelere ek olarak gelecek.


Vodafone, HTC'yi tarifeye ek Ayda 29 liradan başlayan fiyatlarla sunacak tarafından Türkiye'nin orijinalini Windows Phone 8 işletim Sistemli Telefonu Windows Phone 8X.

Vodafone Türkiye, kisa bir Süre once lanse Ettiği Akıllı ile CİHAZ Akıllı ile İletişim Platformu (ACAİ.P) Çırak, HTC'yi tarafından Türkiye'nin orijinalini Windows Phone 8 işletim Sistemli Telefonu Windows Phone 8X, tarifeye ek Ayda 29 liradan başlayan fiyatlarla Vodafone aboneleriyle buluşturacak .

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, açıklamada yer alan değerlendirmesinde, Vodafone Türkiye olarak, abonelerinin Dünya kalitesinde teknolojiye Vodafone Farkıyla Eşit sekilde ve kolaylıkla erişebilmeleri ve later da kolaylıkla kullanmaya başlayabilmeleri for kisa bir Süre once Akıllı ile CİHAZ Akıllı ile İletişim Platformu ACAİ.P 'i Hayata geçirdiklerini kaydetti.

Uysal, HTC Ile buluşturuyoruz tarafından'' ACAİ.P Çırak simdi de abonelerimizi Türkiye'nin orijinalini Windows Phone 8 işletim Sistemli Telefonu Windows Phone 8X. ACAİ.P Ile oğlu Teknolojik Cihazları tr CAZİP Ödeme seçenekleriyle sunmaya ve tüketicilerimizi Akıllı ile çözümlerle buluşturmaya Devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz