Translate

14 Kasım 2012 Çarşamba

HTC One X Test Edildi Onaylandi!

Yeni htc one x test edildi onaylandi.Htc karşilaştirmalara karşi iphone 5 samsung galaxy s3 mini gibi telefonlarla eş değer cikti.

Adından da anlaşılacağı farkli Gibi Bir 'DNA'sı bulunan Droid DNA, 1920x1080 çözünürlüğe Sahip Olan tür Akıllı ile telefon. Droid DNA'nın 1080 piksel Olan ekranı 12.7 cm GENİŞLİĞİNDE.

Droid DNA'ya kıyasla Nexus 4 11,9 cm uçbirimi genişliğine ve 1280x768 çözünürlüğe, ve iPhone 5 imkb 10,1 cm uçbirimi genişliğine 1136x640 çözünürlüğe Sahip.

Droid DNA Sahip oldugu 3 teknololojiyle 1080p tam HD özelliğini BİR Araya getirince, oğlu Derece Canlı ve Kaliteli Renkler ve goruntu sağlıyor SuperLCD. Ancak telefonun tek iddialı oldugu Konu ekranı degil. Dört çekirdekli 1.5GHz Snapdragon işlemci kullanan CİHAZ, 2GB RAM'e Sahip. Ayni zamanda süper Hizli VERİ Transferi Teknolojisi LTE (Long Term Evolution) bulunduruyor. Bekleneceği Gibi, Droid DNA Android'in en son versiyonu Olan Jöleli Fasulye (4.1) İşletim Sistemi ve HTC'nin Sense 4 + KULLANICI arayüzü kullanıyor.

KAMERA ıcın YENİ YAZILIM VE DONANIM
HTC'nin BIR Back Back modellerine GÖRE Droid DNA'da yaptığı BİR DİĞER Önemli'de degisik, antivirus Kamera yazılımı. HTC'nin He Teknolojisi Olan ImageSense yazılımı ve donanımını kullanan Kamera, optik özelliklerini güçlendirdiği Gibi, Bazi antivirus fotoğraf En İçerikleri kazandırmış. Örneğin kameranın Gezi Modu, kamerayı Kilit tuşuna basarak Aktif etmemizi sağlıyor. Böylece, BIR yerleri gezerken ani BIR kare yakalamak isterseniz Hemmen kamerayı çalıştırabiliyorsunuz.

Droid DNA'nın ÖN panelindeki 2.1 mega piksellik Kamera, 88 derecelik ultra Genis açıya Sahip BIR lens kullanıyor. Oto Portre yazılımı, He fotoğrafınızı çekerken anaSayfa sayım yapıyor, böylelikle saçınızı düzeltmeye, dişinizde yemek artığı Olup olmadığını Kontrol edebiliyorsunuz.

İNCE VE ZARİF
Droid DNA, Sahip oldugu birçok donanıma ve teknolojiye ragmen Eklendi sadece 9.7 mm kalınlığında. Büyük ekranı cihazi biraz hantal gösterse de, YUMUSAK Arka paneli ve kıvrımlı Mut Havzasında Orte tasarımı güzelleştiren faktörler olarak biri çıkıyor. Droid DNA'nın bataryası, Spor Şube Müdürlüğü Sürekli KULLANIM halinde bir gun Gidiyor. Ancak 2,020 mAh gücündeki bataryanın değiştirilme özelliğinin de bulunması birçok kullanıcıyı tatmin edecek BIR Faktör.

141 x 70,5 x 9,7 mm ölçülerindeki Droid DNA'nın Ağırlığı imkb 138 gram. 16 GB As Dahili belleği bulunan cihazın microSD kart Girişi bulunmuyor. 4G'nin Yanı Sira Bluetooth 4.0, NFC (Yakin Alan İetişimi) ve Wi-Fi ÖZELLİĞİ bulunan CİHAZ, Genel görünümüyle Akıllı ile telefon piyasasına iddialı BIR Ürün olarak girmeye hazırlanıyor. ABD'de 21 Kasım'da piyasaya sürülecek Olan cihazın FİYATI 199 dolar. HTC, ABD'de ÖN siparişler almaya Başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz