Translate

7 Kasım 2012 Çarşamba

Galaxy S3 mu Note 2 mi?

Samsungun yenilikleri tam bitti derken note 2 reklamlari cikmaya başladi.Samsung kullanicilari Galaxy s3 mü yoksa note 2 mi istiyor.İkinci el galaxy s3 fiyatlari düşerken note 2 lere ilgi daha da artti.

Galaxy s3 ile note 2 karşilaştirmasinda hangisinin daha iyi olduguna siz karar verin.Samsung, Akıllı ile ceplerinin boyutunu ne Kadar büyütürse büyütsün, başarılı olmaya Devam Ediyor. Samsung'un orijinalini sürümünden de Büyük ekranlı Olan 5.5 inç'lik Galaxy Not 2'sinin, satışlarının DAHA YÜKSEK oldugu Ortaya Çıktı.
 
Samsung'un havzası bildirisinde Galaxy Not 2'nin 37 Gün Içinde 3 milyonluk sales rakamlarına ulaştığı söylendi. Koreli devin açıklamasına GÖRE Galaxy Not 2, Ayni dönemde orijinalini Galaxy Note'dan 3 kat DAHA fazla Satti.
 
Galaxy Note'un Genuine sürümü, 2011'in sonlarından 2012 Ağustos'una Kadar 10 Milyon Birim satılmıştı. Ancak görünüşe bakılırsa Not 2, onun rekorunu kıracak.
 
Bu arada Samsung POLONYA, Teknoloji devinin amiral gemisi cebi Galaxy S3'ün satışlarının da 30 milyona ulaştığını söyledi. Böylelikle duyuruya GÖRE Galaxy serisi antivirus BIR rekora ulasmis Oldu. Galaxy S, 2011'de 10 Milyon satmış, S2 imkb 20 Milyon sales rakamına ulaşmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz