Translate

25 Kasım 2012 Pazar

GTA 5 Piyasaya Bomba Gibi Düstü

Kullanicilarinin beklediği gta 5 piyasaya bomba gibi düştü.Grafikleri ile ve gta 5 hileleriyle herkesi heyecanlandiriyor.Ne zaman Türkiye de diye sorulara cevap burada.


Birkac ay later tanışacağımız GTA V'den onu Gecen Gün antivirus Detaylar öğreniyoruz. Kuşbakışı olarak oynamaya başladığımız oyun, BESINCI sürümünde Bize Hangi heyecan Verici yenilikleri sunacak? Işte GTA V'de BIZI DAHA da sabırsızlandıran 4 yenilik!
 
GTA V DÜNYASININ boyutu: Oyun DÜNYASININ Red Dead Redemption, Grand Theft Auto: San Andreas ve Grand Theft Auto IV'in Toplamı Kadar olacağı söyleniyor. Sanırız GTA V'de BIR MMO'daki Dünya boyutuna yaklaşmış olacağız! Rockstar'ın met Propation icine ic mekanları da kattığını aklımızda bulundurmamız gerekiyor.
 
3 ana Karakter: GTA V'de BIR Karakter Yerine three ana karakteri ile kontrolün ediyorsunuz: Michael, Trevor ve Franklin. Oyun sırasında üstlendiğiniz görevlere GÖRE Karakterler arasında GeCIS yapabiliyorsunuz. Ayşe imkb GTA V'deki oynanışı Önemli'de ölçüde değiştirecek Gibi görünüyor.
 
Dinamik görevler: GTA V'de Red Dead Redemption'da oldugu Gibi Bazi Rastgele olaylarla karşılaşabileceksiniz. Boyle durumlarda ne yapacağınıza, duruma Dahil Olup olmayacağınıza Siz Karar vereceksiniz. Dinamik görevler, GTA V DÜNYASININ Eklendi çok DAHA Canlı olmasını, Bos hissedilmemesini sağlayacak.
 
Oynanıştaki geliştirmeler: Devam oyunlarında oynanışta onu Zaman'a birtakım geliştirmeler YAPILIR. Ancak GTA'da Sürüş Hakkında, ateş Etme Gibi Bazi vasat diyebileceğimiz alanlarda geliştirilmeye ihtiyac duyulduğu auction. Rockstar, antivirus GTA'da püskürtülen oynanışta da Önemli'de geliştirmeler yapacağı konusunda SÖZ veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz