Translate

25 Kasım 2012 Pazar

Yeni Laptoplarda İsinma Sorunu

Herkesin büyük bir derdi olan isinma sorununu cözüyorlar.Yeni alinan laptoplarda bile internette gezerken bile bilgisayarlarin aşiri isinmasina cözüm gecikmedi.


Güvenlik Sistemleri Bilgisayar kullanırken PEK Eklendi çok yazılımı Ayni Anda kullandığınızda belirgin KIB temperature artışı olabiliyor. Özellikle biraz Eski BIR modeli kullanıyorsanız, met makarnalık can sıkıcı BIR hal safra alabiliyor.

Güvenlik Sistemleri Bilgisayar, gücüne GÖRE FARKLI seviyelerde zorlanabilir Daha yaygın rahatlıkla met işlemleri kaldırabilir. Ama BÜTÜN bilgisayarların zorlandığı, ısınmaya basladigi BIR load vardir. Temperature yükseldikçe elektronik cihazların calisma verimi düşer. Işte bu yuzden zaten Eklendi çok Islem Altında zorlanan Güvenlik Sistemleri bilgisayarlar, ısındıkça yavaşlar, yavaşladıkça da işlemler sürünmeye baslar.

Ayşe durumun püskürtülen çözümü, Güvenlik Sistemleri bilgisayarı soğutmaktır. Peki met noktada Çözüm öneren Güvenlik Sistemleri Soğutucular ne Derece etkilidir? Sizlerle etek yapilan BIR araştırmayı, etek de He testinizi yapmanız for gereken Küçük'ün BIR yazılımı paylaşacağız.

Sıcaklığı Kendiniz görün

Ayşe Islem for kullanılabilecek en Iyi Yazılım SpeedFan. Ayşe Yazılım bilgisayarınızdaki farkli donanımların sıcaklığını ölçüp boyutu bildirdiği Gibi, fanların Dönüş hızını ayarlamanıza da imkan Tanır. Ayşe sayede fan gürültüsünü azaltabilir ya da bilgisayarınızı DAHA verimli soğutabilirsiniz.

Yapacağınız testi Eklendi çok Basit, PEK Eklendi çok Pencere ve internet tarayıcı açın. Biz yaptığımız denemede Chrome uzerinden Facebook çalıştırmanın dizüstünü Eklendi çok Iyi ısıttığını gördük. Ayni Anda ne Kadar Eklendi çok islem yapmaya kalkar, bilgisayarı ne Kadar zorlarsanız o Kadar Iyi, tabii ki yakmadan ve çökertmeden.

Belli BIR sıcaklığa gelince BIR uçbirimi Görüntüsü Alin ve Güvenlik Sistemleri soğutucuyu takarak 5 dakika kisik boyunca dizüstünü soğutun. Ama Uygulamaları kapatmayın, sistemli.Çantalı Ayni load Altında OLMALI.

İndir: SpeedFan


En etkili soğutmaya Yöntemi ne?

Yapilan Örnek'in BIR testte 5 dakika kisik later yapilan Ölçüm, IC sıcaklığın 40 dereceden 37 dereceye düşmesini saglamis. Biz de 42 dereceden 38 dereceye düştüğünü gördük. Yani Güvenlik Sistemleri Soğutucular Birkac derecelik bir Fark yaratıyor. 5 dakikadan 10 dakikaya çıkıldığında da ortalama BIR Soğutucu ısıyı normal bir seviyeye düşüremiyor.

İKİNCİ testi Eklendi çok DAHA Onemli, met testte Güvenlik Sistemleri bilgisayara public Olan internet tarayıcı pencerelerini ve Uygulamaları kapatıyoruz. Bir'in 10 dakika kisik bekleyip SpeedFan uzerinden çekirdek temp history'e baktığımızda met sefer 6 Derece DAHA düştüğünü görebiliyoruz. Yapilan bazi Örnek'in Testler de ortalama 5 Derece Fark oldugunu gösteriyor.

Ağır load Altında Yeterli Olmasa da Güvenlik Sistemleri Soğutucular İMKB yarıyor. Ayrıca taşınabilir OLANLAR, erkeklerde kucakta temperature artığının sperm sayısını düşürmesini engelliyor. Ayşe açıdan Soğutucular Önemli'de olsalar da belirttiğimiz Gibi tr Iyi ışletiliyor bilgisayarı Soğutucu açıkken biraz dinlendirmek ve normale döndürmek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz