Translate

4 Kasım 2012 Pazar

İphone 5 Aksesuarı Çinde Üretiliyor!

Apple firmasi iphone 5 aksesuarlarinin Cinde üretildiğini acikladi.Ayrica üretilen aksesuarlar arasinda şarj makinesi.iphone 5 kılıfı ve arka kapaklarininda oldugu belirtildi.Bu nedenle iphone 5 aksesuarlari Çin kalitesi ile sunuldu.


Apple, iPhone 5 for istasyon aksesuarı üretmeme KARARI almıştı. Baska markaların istasyon üretmesi de, Apple'ın NASIL çalıştığını Eklendi sadece kendisinin bildiği Yıldırım bağlantısı nedeniyle şimdilik mumkun görünmüyor. "iPhone 5 istasyonu" adiyla Satilan BIR CIN ürününü satin alan KULLANICI imkb met Durumu Bizzat Tecrübe ederek öğrenmiş görünüyor.
 
iphone 5 aksesuarlari
Double Helix Cables'dan Peter, saten Aldığı "iPhone 5 istasyonu" rahibe "five para etmediğini" söylüyor. "Ayşe uyduruk Seyi kutusundan çıkardım, ve KIB eşek şakası gibiydi", "istasyon üzerindeki şimşek fişi, Düş olası BIR kartona benziyordu, tabi buna karton derseniz" diyen Peter, istasyonun arkasındaki dişi Yıldırım girişinin DAHA Düzgün'ün göründüğünü söylüyor. "İçinde ne İMKB yaradığını BIR tek Tanrı'nın bildiği Birkac Entegre network ve resistance Vardi. Normalde BIR Yıldırım ek kablosu for devreye ihtiyacınız yok. Devrelerden oluşan met" yıldırım "fişi, BIR Şerit kablo Ile Arka taraftaki garip BIR karta bağlanıyor."

Dock'un iPhone 5 boyutlarına GÖRE üretilmediğini ve üzerindeki şimşek fişinin de iPhone 5'e Tam oturmadığını ettiklerini söyleyen BAŞ, Peter iPhone'unu bozmamak for Sahte aksesuarla DAHA fazla uğraşmak istememiş.
 
Peter'in hikayesinden anladığımız SU ki, "iPhone 5 istasyonu" adiyla Satilan aksesuarlara kolay kolay inanmamamız ve para harcamamamız gerekiyor. En azından şimdilik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz