Translate

4 Kasım 2012 Pazar

İphone 5 ve Samsung Galaxy s3 Rakibi!

Yapilan Açiklamaya göre iphone 5 rakibi ve galaxy s3 rakibi belli oldu.Windowsun vazgecilmez olarak gördüğü yeni windows 8 phone telefonu şimdiden akillari aldi bile.

Yeni windows 8 özellikleri

Teknoloji dünyasına yayılan Son Haberler, Yazılım sapma Microsoft'un tıpkı Apple'ın benimsediği Gibi Ş BİR kipsatırını geçerek, He ürettigi ürünlere He yazılımını geliştirmeye başlayacağını biri sürüyor.

Wall Street Journal gazetesine açıklamada bulunan Asyalı elektronik Ürün Parçası tedarikçileri, Microsoft'un Akıllı ile telefon tasarımı uzerinde çalıştığını belirtti. Adının açıklanmasını istemeyen KAYNAKLAR, telefonun Kitle üretime girip girmeyeceği konusunda Bilgi vermedi.

Ayni KAYNAKLAR, gazeteye yaptıkları açıklamada, tasarlanmakta Olan telefonun uçbirimi genişliğinin 4-5 inc (10,5-12,5 cm) arasında oldugunu iddia Etti. Microsoft, Windows 8 işletim sistemiyle çalısan Yüzey tablet bilgisayarını haziran ayında açıklamış, 23 Ekim'de imkb Windows 8 Ile beraber Teknoloji dünyasına sunmuştu. Asyalı yetkililer, şirketin tablet bilgisayarın ardından Akıllı ile telefon piyasasına da girmek istediğini belirtti.

MICROSOFT'TAN YORUM YOK
Geliştirdiği Uygulamalar ve Yeni Nesil İşletim Sistemi Windows 8 binlerce Çeşit cihazda kullanılan Microsoft'un olduğunu ortaklıkları gereğince planlarını kamuoyuna açıklamaktan kaçınan BIR sirket olarak biliniyor.

Wall Street Journal'ın konuştuğu Microsoft CEO'su Steve Ballmer, He markalarına Özgü BIR Akıllı ile telefon tasarlayıp tasarlamadıkları konusunda BIR Açıklama yapmadı. Ballmer, "Ayşe yaz piyasada Nokia, Samsung ve HTC Ile güzel işbirlikleri gerçekleştirdiğimiz for memnunuz" Dedi.

Sözlerine Devam Eden Ballmer, "Akıllı ile telefon konusunda BIR planımız olsun Daha yaygın OLMASIN, met konuda BIR Açıklama yapmazdım" ifadesini kullandı. Ballmer'ın Yanı Sira, BIR Microsoft Yetkilisi DAHA Konu hakkinda açıklamada bulunmayı reddetti.

Eklendi sadece Yazılım üreten ve yazılımlarının kullanıldığı donanımı ortaklarına bırakan Microsoft, oğlu yıllarda met alışkanlığından vazgeçmeye Başladı. Yazılım devi, Xbox 360 oyun konsolu Basta OLMAK üzere Yazılım + Donanım alanında Yüzey Ile Devam ettirdiği stratejisini yakin gelecekte antivirus ürünlerle sürdürebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz