Translate

7 Kasım 2012 Çarşamba

İphone 5 in Varsa Buraya!

Apple ios 6.1 güncellemesi ile gelirken hayal kirikliğina uğradi.ios 6.0.1 güncellemesi geliyor.

iOS 6.0.1 kullanıcıları for Apple cihazlarını kısıtlamalardan kurtaran jailbreak yayınlandı. Ancak henüz tum iOS Cihazları jailbreak'den faydalanamıyorlar.
 
iPhone Dev Team'ın yayınladığı redsn0w'un antivirus sürümü iOS 6.0.1 cihazlarını da kırabiliyor. Su bir Eklendi sadece A4 ve Daha Back Back çipleri kullanan iOS cihazlarında kullanılabiliyor jailbreak. Bunun nedeni imkb Jailbreak for A5 ve Daha sonraki çipleri kapsamayan Limera1n açığının kullanılıyor olmasi. Jailbreak'in Eklendi sadece A4 çipleri ve aşağısıyla Çalışıyor olmasi, iPhone 5, antivirus iPad'ler ve antivirus iPod Touch'ın ondan faydalanamayacağı anlamına madeni parayı almayı deniyor.
 
Bunun next to jailbreak, olarak adlandırılan cinsten "tethered". Yani cihazınızı kapatıp açtığınızda TEKRAR ONU TEKRAR jailbreak'lemek for bilgisayarınıza bağlamanız gerekiyor.
 
Apple'ın PEK de sevmediği jailbreak'leme ISI, iOS kullanıcılarına işletim sistemlerini kişiselleştirme yeteneğini, Izin verilmeyen Uygulamaları Yukleme fırsatını ve fazlasını veriyor

anlamı jailbreak

Jailbreak, Türkçe kökenli BIR kelime Olup, "firar, hapisten Kaçış, zincirleri kırma" anlamına gelmektedir. Genelde, yükleyiniz cihazlarına dayattığı kısıtlamalardan Kurtulmak for uygulanan ışletiliyor anlamında kullanılır Apple'ın iOS İşletim Sistemi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz