Translate

7 Kasım 2012 Çarşamba

İphone Kullanicilarinin Bekledigi Uygulama!

Akilli telefon dünyasinin fenomeni olan iphone şimdi de yepyeni güncellemeleri ile geliyor.Ayrica ios 6.1 güncellemesinin harika olacaği söylendi.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, yurt dışından yolcu beraberinde GETİRİLEN cep telefonlarının kaydında Yaşanan sorunların önlenmesi ve kayit işlemlerinde vatandaşlara Kolaylık sağlanması amacıyla internet uzerinden kayit uygulamasi başlattı. Kurumun resmi internet sitesinden 'Yurt Dışından GETİRİLEN Telefonların IMEI Bilgilerinin televizyonunu KAYIT İMKANI' Başlıklı açıklamada, uygulamanın 1 Kasım'da basladigi belirtildi.
 
Yeni düzenlemeye GÖRE; vatandaslar ARTIK yurt dışından getirdikleri cep telefonlarının kayit işlemlerini, geri aranıyor kayit merkezlerinin next to, internet uzerinden de gerçekleştirebilecek. Yurt dışından telefon getiren vatandaslar, 100 TL harç bedelini tax dairelerine ya da Maliye Bakanlığı tarafmdan belirlenen bankalara yatırdıktan later e-Devlet Kapısı uzerinden BTK'nın sunduğu Hizmetler A.Ş. başlığı Altında yer alan 'IMEI KAYIT Başvurusu' başlığını tıklayarak, talep Edilen BİLGİLERİ Sisteme girecek, böylece kayit işlemi gerçekleşmiş Olacak.

Ayşe Uygulama Ile yurt dışından yolcu beraberinde GETİRİLEN cep telefonlarının KAYIT işlemlerinde Yaşanan sorunların azaltılması hedefleniyor. ARTIK vatandaslar, bayilere herhangi BIR Ücret ödemeksizin DAHA kisa zamanda, DAHA KOLAY bir sekilde ve herhangi BIR Belge Daha yaygın dilekçe yazılmasına Gerek kalmadan (sistemli.Çantalı uzerinden doğrulama yapılmak suretiyle) cihazlarını kaydettirebilme imkânına kavuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz