Translate

13 Kasım 2012 Salı

İphone 5 Unutuldumu?

Google in index sayilarinin ölcümünde iphone 5 fiyatlari ve iphone 5 unutuldumu? İkinci el iphone 5 ler ise şuan rekabet görmeye devam ediyor.

Apple Yeniden kolları sıvadı. iPhone 5'e antivirus Kavuşan Teknoloji meraklıları Eklendi çok yakında antivirus iPhone haberi alacaklar.

Apple'ın four gözle Beklenen antivirus ürünü iPhone 5'in PIYASA çıkmasın Birkac ay later şirketin Yeni Ürün çıkartacağına Dair Haberler gelmeye Başladı.

GELEN bilgilere GÖRE Apple Şimdiden antivirus iPhone for denemelere Başlamış. Aralık ayında iPhone 5S'in haberinin gelebileceği belirtiliyor.

Çinli DigiTimes gazetesinde yer alan Haberde türden üretimin deneme amaçlı 50 bin Ile 100 arasında yapılacağı belirtilirken apple2ın Malzeme sertifikasyon tarafında Süreci hızlandırdığına değinildi.

iPhone 5S'in Gelecek Yilin orijinalini yarısında Tam Üretimi yapılacağı ve bahar aylarında tanıtılacağı kaydedilirken piyasaya ÇIKIŞ Tarihi olarak imkb HAZİRAN AYI fat Gösteriliyor.

DigiTimes'a GÖRE Apple iPad antivirus for de kolları sıvadı. Yeni iPhone'un tanıtımının Hemmen ardından iPad'in de Tanıtımı yapılabileceği açıklanırken antivirus iPad'in retina ekranı olacağı Haberde YER ALDI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz