Translate

12 Kasım 2012 Pazartesi

Korsan Xp Kullananlar Dikkat

Microsoft Korsan xp kullananlara uyarida bulundu.Sadece office 2010 office 2007 gibi sürümleri kullananlara bile uyarida bulundu.

Windows'un 8'de bulunan yeniliklerden BIR Tanesi de DirectX 11.1. Microsoft'un 3 boyutlu çizge API'sının oğlu sürümünün en Önemli'de Farkı imkb stereoskopik 3D desteğini Içinde barındırması.
 
Ancak görünüşe bakılırsa, DirectX 11.1, Microsoft'un Su bir en Eklendi çok kullanılan İşletim Sistemi, Windows 7'ye gelmeyecek. Microsoft forumunda BIR soruya Cevap tase Microsoft çalışanı Daniel Güve Yanıtlar, şunları söylüyor:. "DirectX 11.1 Windows 8'in BİR Parçası; Aynî DirectX 11'in, Windows 7'nin BİR Parçası olmasi Gibi Direct X 11 Vista Click de sunulmuştu ... ancak su bir DirectX 11.1 'i Windows 7 for sunma Plani yok. "
 
DirectX 11.1 for geliştirilen oyunlar ve Uygulamalar, herhangi BIR ek desteğe ihtiyac olmaksızın stereoskopik 3D'yi destekliyorlar. DirectX 11.1 yokken met Destek Eklendi sadece 3D Vision yazılımına Sahip Nvidia GeForce Daha yaygın HD3D teknolojisine Sahip AMD Radeon Gibi belirli uçbirimi kartlarıyla sağlanabiliyor. DirectX 11'deki Diger yenilikler for Microsoft'un met sayfasına Göz atabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz