Translate

21 Kasım 2012 Çarşamba

Nokia dan Apple'e Buyuk Jest!

Nokia markettlerinde apple nin da magazalarini icine alarak apple da nokia sybianin icine girdi.


iOS 6 güncellemesiyle Google Maps'i iPhone ve iPad'lerden kaldıran Apple, He HARİTA uygulamasını cihazlara yerleştirmiş, ancak haritada yer alan Eklendi çok sayıdaki error kullanıcılardan tepki görmüştü. Google'dan yapilan oğlu açıklamada imkb Google Maps'in kısa surede Uygulaması Store'de yerini alacağı ve kullanıcıların TEKRAR Google Maps'i kullanmaya başlayabileceği müjdelenmişti.

Giriniz Tüm verilir.And olurken Nokia DİĞER cepheden Uygulaması Store'a He HARİTA UYGULAMASI Here'i Dahil Etti. İşte SAHİBİ oldugu NAVTEQ'un verilerini kullanan uygulamasının Apple'ın HARİTA uygulamasında Nonlinear BIR dizi antivirus Özellikleri iPhone, iPad ve iPod'lara kazandırıyor.

Örneğin haritanın belli BIR bölümünü, offline (Çevrimdışı) olarak saklayabilen ve HTML5 based İşte, böylece internet olmadan da kullanıcının haritayı görüntüleyebilmesini sağlıyor. İşte Bunun dışında sesli NAVİGASYON HİZMETİ de Sünen, şimdilik Eklendi sadece etimolojisi desteğine Sahip. Burada, Toplu Taşıma, Otomobil ve yaya Gibi farkli Ulaşım seçeneklerini de kullanıcılarına sunuyor.

İşte iOS'un ardından Android ve Firefox platformlarına da yakında gelmesi Beklenen HARİTA servisiyle ilgili Nokia'dan yapilan Açıklama imkb soyle:. Burada "Burning and sharp Yakmak iOS ve Android degil, Here'ın tum platformları kucaklamasını hedefliyoruz Böylece KULLANICI Hangi Telefonu Daha yaygın işletim sistemini kullanırsa kullansın, servisinden faydalanabilmesini arzu ediyoruz. "

iPhone, iPad Burada ve iPod touch modeli cihazlarda kullanılabilen, Türkiye Dahil 200'ü aşkın Ülkede ucretsiz olarak indirilebiliyor.

BURAYA İLK Bakista: Gayet BAŞARILI

Burada iOS platformuna gerçekleşmemiş gelmez Here'i indirip Apple'ın HARİTA uygulamasıyla karşılaştırmak istedik. Orijinalini Basta aranılan adresin Apple'ın HARİTA uygulamasına kıyasla Eklendi çok DAHA KOLAY bulunabildiğini belirtmek gerekiyor. Haritada seçtiğimiz herhangi BİR bölgeyi (örneğin İkitelli'yi) hafızasına kaydedebilen Uygulama, internet olmadan da o bölgeyi görüntüleyebilmemizi sağlıyor. Diger HARİTA uygulamalarında oldugu Gibi haritayı Uydu görüntüleriyle izleyebiliyoruz. Bunun dışında Canlı Trafik seçeneğiyle Yol durumuna bakabiliyor ve sıkışıklık Durumunu görebiliyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz