Translate

21 Kasım 2012 Çarşamba

Windows 8 Ariza Hatasi!

Sabirsizlikla beklenen windows 8 ariza cikartti.Windowsun son sürümleri arasina giren windows 8 ariza hatasi verdi.

Amerika ve dünyanın degisik yerlerindeki kullanıcılar, orijinalini Windows Phone 8 cihazlarını Nokia ve HTC mağazalarından Temin etmeye Başladı. Orijinalini izlenimler Genel olarak ölümlü Olsa da antivirus cihazlarından şikayetçi olmayanlar da yok degil.
 
Onu antivirus Teknolojik cihazın orijinalini sürümlerinde karşılaşılan Turkısh, Windows Phone 8'in de Başına Geldi Neredeyse. Microsoft'un "Destek" bölümüne gönderilen Birkac mesajda, HTC Windows Phone 8X kullnıcıları, telefonlarının He kendini Yeniden başlattığını iddia Ediyor.
 
WPCentral.com Forumuna GELEN mesajlarda da kullanıcılar BENZER sorundan yakınmış. Siteye karşılaştığı arızayı BİR KULLANICI anlatan, "Sorunsuz Gecen tür haftadan later telefonum Gün Içinde Birkac Defa He kendini Yeniden başlatmaya Başladı. Eklendi ilginç olansa met durum telefonda BİR İŞLEM yapmadığımda da başıma Geldi." Dedi.
 
Nokia forumlarında da Lumia 920'nin BENZER arızadan muzdarip oldugu belirtilmiş. Yeniden başlatma probleminin yanısıra, ömrü ve Donma yapmasına Dair de şikayetler Min.UB Lumia 920'nin pil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz