Translate

21 Kasım 2012 Çarşamba

Windows 8 Kapanma Hatasi

Beklenen telefon windows 8 de hatalar bitmek bilmiyor.Türkiyeye gelmesi heyecanla beklenen windows 8 de kapanma hatalari sürekli devam ediyor.


Çiçeği burnunda İşletim Sistemi Windows Phone 8 kullanıcılara slow slow ulaşmaya Başladı. Ve orijinalini Windows Phone işletim Sistemli Nokia HTC telefonlarını Saten alan kullanıcıların BIR Partial imkb cihazlarından biraz şikayetçi ...

Microsoft'un Destek bölümüne gönderilen Şikayet e-postalarında özellikle HTC Windows Phone 8X ve Lumia 920'lerin ekranlarındaki donmaya DIKKAT çekiliyor. Bir'in Baska Şikayet imkb telefonların Yeniden He KENDİNE başlaması (reboot etmesi) ...

Cihazlardan Ziyade Yazılım sorunundan kaynaklandığı düşünülen Donma problemiyle ilgili Microsoft yaptığı açıklamada sorunun kısa surede çözüleceğini kaydetti.

Windows Phone dışında iPhone ve Android cihazlarda da BENZER sıkıntılar Zaman Zaman yaşanıyor. Örneğin Yazılım Hatası nedeniyle iPhone'ların bazılarının şarjı Eklendi çok kısa surede tükeniyor ve antivirus Güncellemeler de henüz met Sorunu çözebilmiş degil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz